Bemutatkozás

Az iskoláról:
Autósiskolánk 1991-ben alakult. Nem véletlen nem választottunk hangzatos fantázia nevet, nevünk a védjegyünk lett. Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal, sok-sok türelemmel készítik fel tanulóinkat. Az évek során több ezer embert képeztünk ki. A jogosítvány megszerzése elengedhetetlen követelménye a a mai kornak. Igyekszünk mindenki igényének megfelelő oktatást biztosítani. Nekünk ugyan úgy fontos, hogy minden korosztály, férfiak és nők, akár terhes kismamák is egyaránt meg legyenek elégedve iskolánkkal és a sikeres vizsgát tett tanulóink kellő magabiztosággal közlekedjenek. Szeretnénk korrekt és színvonalas oktatást nyújtani. Árainkat középkategóriás szinten igyekszünk kialakítani a mindenkori piaci szinthez mérten. Iskolánkban nincsenek rejtett költségek, sem felárak sem regisztrációs díjak. A Jogosítvány egy életre szól! Az autózás határtalan örömöt és szabadságot ad! Szerezd meg mihamarabb jogosítványod! Várunk szeretettel minden leendő kedves ügyfelünket!

TÓTH ZOLTÁN ISKOLAVEZETŐ:
Az ATI-nál kezdtem 1974-ben oktatni, elméletet és gyakorlatot. 1991-ben alapítottam egyéni vállalkozásomat. Oktatásból ma már csak az elméletet tanítom és az utánképzésen vagyok foglalkozás vezető.

TÓTH ZOLTÁNNÉ ANDREA:
1991 óta vezetem irodánk adminisztrációs tevékenységét és tartom a kapcsolatot a Közlekedési Felügyelőség-gel. Imádom a kutyusokat! Nagyon foglalkozat az ezotéria összes ága. Szeretem a természetet.

SIMONYÁK ZOLTÁN (gépjármű oktató):
Suzuki Swift gépkocsi
1991 óta oktat autósiskolánknál.
Elérhetősége: 20/9779-009

Simonyák Zoltán

VÁRSZEGI REZSŐ (gépjármű oktató):
Kia Ceed gépkocsi
1991 óta oktat autósiskolánknál.
Elérhetősége: 20/3225-163

Várszegi Rezső

BORBÉLY GYULA (gépjármű oktató):
Renault Clio Grandtour gépkocsi
1991 óta oktat autósiskolánkban.
Elérhetősége: 20/9751-580

BALÁZS TAMÁS (gépjármű oktató):
Honda Jazz gépkocsi
Elérhetősége: 70/225-3732